ROZŠÍŘENÍ NAŠÍ PRODUKTOVÉ ŘADY

17. dubna 2013

Vyzkoušejte naše nové produkty a otestujte jejich vysoce kvalitní vlastnosti ve Vašich výrobních, servisních či jiných aktivitách a činnostech!


AR 94195 - Čistič na plasty – Slouží k čištění a odmašťování povrchů plastů před lepením. Spolehlivě odstraňuje otisky prstů, maziva, oleje, prach a další nečistoty z plastových povrchů a pryže.


AR 94190 - Čistič na kov - Slouží k čištění a odmašťování povrchů kovů před lepením. Spolehlivě odstraňuje různá maziva, oleje, prach a další nečistoty z povrchů kovů.


AR 003 - Jištění šroubů, nízká pevnost - Univerzální produkt se střední viskozitou, vhodný pro závity s malým průměrem a stavěcí šrouby, se snadnou demontáží.


AR 713 - Vteřinové lepidlo - Vynikající lepidlo pro kombinace materiálů s různými koeficienty tepelné roztažnosti. Je vhodné i pro porézní materiály (dřevo, korek, kůže).


AR  94150 – Odstraňovač lepidla - Odstraňuje vytvrzená kyanakrylátová – vteřinová lepidla a je rovněž vhodný i k rozpouštění kapalných zbytků anaerobních lepidel (zajišťovačů).


AR 401 – Upevňovač spojů, střední pevnost -  Univerzální lepidlo zejména pro upevňování ložisek v pouzdrech a kolech na osách.


AR 455 – Upevňovač spojů, vysoká pevnost - Tepelně odolné lepidlo, které vykazuje vynikající rychlost vytvrzování i na neaktivních površích (chromovaných, zinkovaných, niklovaných apod.).


AR 94100 Jištění šroubů, vysoká pevnost - Produkt slouží k vysokopevnostnímu jištění šroubových spojení. Má  vynikající odolnost vůči chemikáliím a teplotním vlivům.


AR 430 Upevňovač spojů - Vysokopevnostní lepidlo pro upevňování ložisek v pouzdrech a kolech na osách i v případech, kdy nelze povrch dokonale odmastit.